Meidän pikkumiehellä ei tahdo pysyä mitkään "kaupanhousut" jalassa, ei vaikka niitä miten kuristaisi nauhoilla tai kuminauhoilla. Kesään olisi tietysti voinut varautua ajoissa, mutta... Nyt sitten kangasostoksille, ja shortseja ja hattuja herralle, ja ehkä pari mekkoa pikkuneidille.

Vasemmanpuoleinen pino Eurokankaasta; kaksi ylintä pellavaa, sitten raitatrikoota, ruskeaa lakanakangasta ja farkkukangasta pakanloppualelaarista. Oikean puoleinen kasa Kangas-Mallasta, singletrikoota, kaksi vaaleanpunaista puuvillakangasta, sitten pari pellavasekoitetta ja vielä pari puuvillakangasta. Kangas-Mallasta tilasin myös muutaman kangasnäytteen hääpukua varten, mutta koska kuuleman mukaan blogia käy seuraamassa myös muutama sukulainen niin ei niistä vielä tässä vaiheessa sen enempää. Katsotaan sitten elokuun jälkeen. Kangas-Mallassa oli kyllä todella nopea toimitus, kankaat on siististi leikattuja ja pakattu. Kangasnäytteitä kun oli useampi, niin ne oli siististi teipattu A4-taakse ja kirjoitettu vielä mikä on mikäkin laji. Valikoima on laaja, joten tilaan varmasti toistekkin!

Ehkäpä jo ensi viikolla saan tänne jotain valmistakin esiteltäväksi, Ellan torkkupeitto on viimeisten palojen yhdistämistä ja reunuksen virkkaamista vaille valmis. Eli se saattaa sittenkin jopa valmistua ennen kuin Ella pääsee ripille!!