Näiden neulomiseen jää näköjään koukkuun.

 

Nämäkin on neulottu Woolin jämistä, pikkasen pienemmiksi kuin edelliset tossut. Varressa on pieni pätkä palmikkoa, ja sitten taas joustinneuletta. Pohja on valkoinen, kun tuo vaaleanvioletti alkoi uhkaavasti loppua. Näitä tekis mieli neuloa lisääkin, mutta kun ei niitä oikeasti taida niin hirvittävästi tarvita... Oranssi-ruskeat retroväreissä vois olla aika kivat, jos tekis vielä sen perinteisen myssyn niille kaveriksi... Onneksi olen toistaiseksi langanostolakossa (vaikka vuodenvaihteeseen ei ole enää pitkälti, ja lankavarastokin hupeni jo alle kymmenen kilon) , enkä menossa kauppaankaan pariin päivään... Mutta sellaiset kyllä vielä nökölle teen.

Nyt työn alla miehekkeelle pipo, jonka kanssa ongelmana alkaa olla kavennukset... Minä en ole oikeasti ikinä onnistunut pipojen neulomisessa, kerhotätien lätsät oli ensimmäiset onnistuneet versiot ja nekin oli tehty paksuista langoista. Nyt kokeilun alla (ylläri-ylläri) woolin jämät, ja kun silmukoita on ihan törkeästi niin ei mitään havaintoa miten pipon saisi sopivan kokokoiseksi... Menin vielä tekemään elämäni ensimmäisen isomman kirjoneuleen pipon alalaitaan, niin en kyllä ala purkamaankaan. Täytyy koittaa keksiä jokin ratkaisu pulmaan... Muitakin viimeisiä Novitan lankojen jämiä tuhoan kovaa kyytiä varastosta, Äijän jussi-puvun nyppyyntyminen/kuluminen aiheutti sellaisen ketutuksen kyseisiä lankoja kohtaan ettei tee enää mieli noita lankoja varastoksi asti hankkia.Harmittaa, kun menin ostamaan 400g woolin sävyä, mutta täytyy niistä neuloa jollekkin pikkuiselle koko garderobi, kun ne siinä käytössä vielä jotain kestääkin.

Nyt on hirvittävä into neuloa, josko se olisi merkki lähestyvästä synnytyksestä...

Edit: ei kyllä voi puhua Novitan lankojen jämistä, yhteenlaskettu summa on useampi kilo. Onneksi osa noista on ihan käyttökelpoisia lankoja, kuten nallea ja 7veikkaa, jotka kestää kuitenkin käyttöä...