Viime kesäisissä Nanson trikoissa oli ihana trikookangas, joka ei millään muotoa halunnut kuitenkaan muuttua vaatteeksi itselleni. Niinpä kankaasta sai kesämekon kaverini, joka odottaa esikoistaan.

"Alusmekko"

Kaava: Ottobre woman 2/10

Kangas: Nanso

Tästä tuli ihan perusmekko, mitään kanttauksia tms. en lähtenyt tähän kokeilemaan. Sen verran muokkasin kaavaa, että yritin saada etuhelmaa hieman pidemmäksi kuin takaosaa, ettei mekko jäisi mahankohdalta pönöttämään rumasti. Ei mikään huippunäyte ompelutaidon saralta, mutta siististi ommeltu perusmekko jota kehtasi ainakin eilen käyttää julkisesti! Kaava on sen verran perusjuttu, että jos löytäisi kivoja kankaita tällaisia voisi tehdä lisää; itsellekkin kesäksi. Vaikka en kyllä mikään hame/mekko ihminen oikein vieläkään ole, mutta ehkä tämä menee enemmmän tunikasta.

Jotain muutakin valmista on, mutta kun ne eivät vielä ole saapuneet perille niin en niitä voi vielä esitellä. Revontuli etenee muutaman kerroksen päivävauhtia, mutta ei valmistu ihan heti, sillä sadasta grammasta lankaa on vielä neulomatta 80. Huoh...