Ja miten kävi viime vuoden lupausten?

Ensimmäinen lupaus oli, että lankavarasto pienenee jonkin verran. Pieneni se, välillä käytiin jopa alle kuuden kilon, mutta loppuvuosi oli kaamea ja loppujen lopuksi pienennystä oli vain vajaa 300g vuodentakaiseen. Pieneni kuitenkin. Muutama projekti, mitä noista jemmalangoista suunnittelin, ei ehtinyt puikoille asti kuluneen vuoden puolella, joten ne päässevät puikoille tänä vuonna. Tulossa olisi ehkä ainakin pari slipoveria/tunikaa.

 Toinen lupaus oli, että opettelen sukan kärjestä aloittaen. No, nuo sukat aloitin kyllä Fabelista, mutta kun niistä tuli liian isot ja heti kättelyssä, meni hermo ja purin pois. Jossain vaiheessa kyllä opettelen tämän tekniikan.

Kolmas ja viimeinen lupaus vuodelle 2010 oli, että opettelen onteloneuleen. Jotain onteloneuletta on puikoilla, mutta siitä lisää vasta kun se valmistuu; en nimittäin tiedä itsekkään vielä onko siitä tulossa lintu vai kala.

Tälle vuodelle en sitten kyllä annakkaan kuin yhden lupauksen. Lupaan tehdä käsitöitä sen verran minkä ehdin, ja mikä tuntuu mielekkäältä. Ufoutuneita töitä vuoden lopussa mahdollisimman vähän.