Suunnitelmissa on ollut jo pitkään ommella muksuille ja muutenkin pari reissukassia. Pääsiäisenä kun ollaan lähdössä taas keski-Suomeen, niin nyt oli siten hyvä aika aloittaa (eikä tule taas kiire ei).  Ensimmäisenä valmistui Hipsulle tämä:

Tälle kassille tuli vähän kokoa. Mahtuu varmasti vaipat, maidot, pullot jne. jne mukaan. Koko n. 55*50*30. Mitään kovin erikoista tässä ei ole, hihnat ompelin tuohon sivuun ja päällikappaleet on epäsymmetriset. Tiedä sitten kuinka toimii käytännössä (mutta jos ei toimi, ompahan hyvä syy tehdä uusi!)

Suunnitelma oli aikatavalla erilainen, tarkoitus oli käyttää Hipsun isofamun varastoista saatua liikennekangasta, mutta siitä löytyi sen verran homepilkkuja että en uskaltanut enää sitä käyttää. Käyttöön suunnitelma ö, tämä kangas löytyi jokin aika sitten Porvoosta kangaskaupan loppuunmyynnistä. Hintaa tällä kankaalla oli siltikin ihan riittävästi, jospa se kestäisi tässä käytössä edes hetken. Vuorina ihan harmaa paksuhko lakanakangas. Vetoketjukin on harmaa, kun alunperin kankaan piti tosiaan olla erilainen.

Vielä olisi leikattuna kaksi kassia, kun vaan ehtisi ompelemaan. Puikoiltakin on jotain melkein valmista, niistä lisää kun on oikeasti valmsta!