Sain eilen ihanaa postia Snyltä, ja siitä jo pitkät tovit kirjottelin;  tallennusvaiheessa iski jokin bittimato ja vei koko kirjoituksen mennessään. Nyt sitten yritellään paremmalla onnella. Kuvat on tosi huonoja, kunnon päivänvalon aikaan en ehdi kuvaamaan koko viikolla, enkä viitsi jättää raportointia viikonloppuun asti.

Paketti ei sisältänyt tällä kertaa ollenkaan lankaa, vaan kaikkea muuta ihanaa!

Ensinnäkin paketissa oli suklaateetä ja ihana kortti, joka sanoo jotta; Tavoitteet ovat tärkeitä, mutta tärkeintä on muistaa elää niihin pyrkiessään. Tämän kun aina muistaisi; tästä tulee mieleen se, ettei pitäisi aina sanoa "sitten joskus, sitten kun, joskus kun"... Vaan tehdä niitä asioita nyt, ja muuttaa tavoitteita tarvittaessa. (Menipäs syvälliseksi...)

Sitten paketista löytyi kerroslaskureita, joita miulla on ollutkin, mutta lieneekö pikkumies käynyt äiteen neulomisarkulla vierailulla kun ei niitä ole hetkeen näkynyt. Ehdottomasti tarpeen, kiitos! Ja nuo tupsuntekovehkeet; mie oon kauheen laiska tekemään tupsuja, koska en jaksa tehdä sopivan kokoisia pahvipylpyröitä. Nyt ei tartte! Kiitos Sny, nyt voi tupsuttaa koko kansan ;D

Ehdoton helmi paketissa oli kuitenkin minigrip-pussi, joka sisälsi Kool-Aid juomajauheita. Näitä olen pitkään suunnitellut hankkivani jostain, mutta koskaan en ole vielä saanut aikaiseksi. Nyt pääsen minäkin kokeilemaan langanvärjäystä!

Kiitos Sny, jonkin sortin meedio varmaan olet kun näin mahtavan paketin osasit kasata!